❤ aku chenta duniaku disini ❤.sudah skodeng? jgn lupe tinggalkan link n saya akan jenggah blog anda. ;)

✿sWeeTBlog9eR✿

Wednesday, October 15, 2014

Engkau & Aku

13 Oktober 2014

::Trobek Entry::

Masuk bulan September bagi tahun 2014. aku mula mencari sesuatu kepastian dalam hidup. Tapi carian itu belum ditemui. Sehingga aku berjumpa dengan seseorang yang aku anggap boleh dipercayai.Ayat penyedap permulaan cerita

Kenalan dari zaman sekolah tetapi dia berperwatakkan biasa. Disenangi ramai dan mudah membawa diri. Aku anggap dia sekadar kawan tapi lama kelamaan seperti ada suatu kejutan elektrik bila kami sedang berbicara. Pendapat yang berbeza mungkin menyebabkan keserasian.

Melalui pemerhatian aku, dia sangat caring dan bertanggungjawab orang nya. Jarang bagi aku menjumpai seseorang yang berbeza jantina yang boleh satu kepala. Walaupun sering berbicara kasar diantara satu sama lain, tapi dia masih mempunyai timbang rasanya. Mungkin dulu tidak pernah bertegur sapa, namun memori di ingatan sewaktu zaman persekolahan masih boleh dikongsi bersama.

Hanya Engkau dan Aku yang tahu kebenaran. Keakraban kita mungkin disalah ertikan, tetapi percaya lah..Aku ingin mula berkawan dan aku berjanji tidak akan melibatkan perasaan.

nota kecil: "kadang-kadang kita tersalah erti dengan apa yang berlaku. akan tetapi itulah hakikatnya.Berkawan biar beribu, berkasih untuk yang satu. Thanks to be my friend and be my good listener." *TABIK SPRINGGG*

Pesanan:untuk ENGKAU yang membaca, jangan anggap nota ini betul2 tentang diri kau. Sebab aku dah buat penambahan bagi sedapkan ayat. hahaha. Jangan marah hah..

Credit to Mr. T bcoz give me an idea to update the post. Just for fun. TQ.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...